Scariolo objavio spisak: Španci nikada slabiji?
Foto: EPA

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Scariolo objavio spisak: Španci nikada slabiji?

Selektor španske košarkaške reprezentacije Sergio Scariolo je saopštio širi spisak igrača za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Španija se nalazi u kvalifkacionoj grupi A sa reprezentacijama Crne Gore, Slovenije i Bjelorusije, a Scariolo je pred prva dva susreta, objavio spisak na kojem se nalaze 24 imena.

Ipak, stiče se da utisak da će ova ekipa Španije biti jedna od najslabijih, barem po imenima, u skorijoj historiji.

Spisak Španije:

Alberto Abalde, Pablo Aguilar, Victor Arteaga, Javier Beiran, Victor Claver, Quino Colom, Alberto Diaz, Ilimane Diop, Jaime Fernandez, Rudy Fernandez, Nacho Llovet, Albert Oliver, Pierre Oriola, Oriol Pauli, Xavi Rabaseda, Pau Ribas, Sergio Rodriguez, Sebas Saiz, Fernando San Emeterio, Joan Sastre, Fran Vazquez, Javier Vega, Sergi Vidal, Guillem Vives.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi