Schroder u autobusu zaboravio ogromnu količinu novca
Foto: EPA

Ponio 21.000 eura

Schroder u autobusu zaboravio ogromnu količinu novca

M. Šljivak

Njemački košarkaš Dennis Schroder krenuo je na utakmicu protiv Litvanije s ogromnom količinom novca.

Najbolji igrač ove selekcije je na utakmicu ponio čak 21.000 eura, ali je novac uspio da zaboravi u autobusu, te je zatim digao veliku paniku unutar ekipe.

Kada je primijetio da novca nema, Schroder je alarmirao sve kako bi se novac pronašao, a na kraju se ispostavilo da mu je torba ostala u autobusu kojim je selekcija Njemačke doputovala na meč.

Schroder je dobio novac natrag, a mnogi su se pitali, zašto je Nijemac ponio toliku sumu sa sobom.

Odgovor je bio sasvim logičan. Želio je saigrače izvesti na večeru, pa preostaje samo da mu vjerujemo.

Dennis Schroder je za sada jedan od najboljih igrača Eurobasketa. Prosječno ubacuje gotovo 24 poena po meču, a u eliminacijskoj fazi će sasvim sigurno igrati veliku ulogu u duelu protiv Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi