Sedmostruki NBA prvak se potukao na basketu

Na dječijem turniru u basketu

Sedmostruki NBA prvak se potukao na basketu

D. Rakanović

Sedmostruki osvajač NBA prstena Robert Horry potukao se tokom dječijeg basket turnira u Los Angelesu, prenose američki mediji. 

Nekadašnji igrač LA Lakersa, Houstona i San Antonija učestvovala je u tuči. Naime, nepoznata osoba je prvo odgurnula NBA legendu, a Horry je uzvratio i šakom zadao nekoliko udaraca. 

"Momak je sve vrijeme provocirao. Odgurnuo me. Tamo odakle ja dolazim, branite se u takvoj situaciji“, rekao je Horry za TMZ i dodao da je odlučio prestati jer je shvatio da jedino on ima nešto da izgubi u ovoj situaciji. 

Svjedoci tvrde da je nepoznati muškarac konstantno provocirao Horryja, da bi ga nakon toga i odgurnua, a Horry je odgovorio sa šakama.  

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti