Šehović: Zvezda favorit, ali nema predaje
Foto: Budućnost VOLI

Košarkaš Budućnosti pun samopouzdanja

Šehović: Zvezda favorit, ali nema predaje

Košarkaš Budućnosti Sead Šehović smatra da je Crvena zvezda favorit u majstorici, ali i da njegova ekipa ima određene šanse.

Tim iz Pogdorice priredio je iznenađenje u revanš utakmici polufinalne serije play-offa ABA lige, savladavši crveno-bijele na svom terenu sa 63:57.

"Veoma značajna pobjeda za nas. Ulila nam je samopouzdanje s obzirom na to da je Zvezda slavila u prethodna tri meča. Naravno, produžili smo seriju i preselili je u Beograd gdje ćemo sve dati od sebe da napravimo iznenađenje", rekao je Šehović za sajt ABA lige.

On je dodao da veoma cijeni ekipu Crvene zvezde i da je svjestan kvaliteta crveno-bijelih.

"Zvezda je u Beogradu ove godine savladala sva velika imena poput CSKA, Reala... Pred svojom publikom igraju jako dobro. Imaju veliku podršku navijača. Ne bih se oslanjao na tradiciju, svaka utakmica je priča za sebe. Posebno kad je play-off u pitanju i kad je ulog finale ABA lige", izjavio je Šehović.

"Svjesni smo da je Zvezda favorit, kako sada tako i od početka lige, a to su dokazali igrama u regularnom dijelu. Na nama je da odigramo što bolje, damo sve od sebe kao što je to bio slučaj u Podgorici, pa ćemo vidjeti na kraju ko će da se raduje. Nadam se mi", zaključio je Šehović.

Majstorica je na programu u utorak (19h) u Beogradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije