Shaq: Želim 12 odjela i mnogo ulaznica

Sprema se za All-Star vikenda

Shaq: Želim 12 odjela i mnogo ulaznica

Polako se bliži još jedan NBA All-Star vikend, a pored košarkaša za nastup u "velikoj jabuci" spremaju se i voditelji. TNT-ova respektabilna "Inside the NBA" ekipa, koju čine Charles Barkley, Kenny Smith, Ernie Johnson i Shaquille O'Neal, koja je odavno u penziji, mogla bi dobro namučiti jedan od timova, makar nekih 10 minuta.

Popularni Shaq zna da će narednog vikenda imati mnogo posla pa je od svojih poslodavaca zatražio čak 12 odjela. Nekadašnji centar Los Angeles Lakersa očito ništa ne želi prepustiti slučaju. 

"Morate ponijeti četiri odjela, a onda još četiri, i potom još četiri za svaki slučaj. Tako da morate ponijeti 12 odjela za četiri dana", rekao je Shaq u svojoj izjavi za USA today, te dodao:

"Morate ponijeti i mnogo ulaznica koje ćete podijeliti mnoštvu navijača".

Ipak, koliki će obim posla imati voditelji tokom četiri dana All-Start vikenda, Shaqova "rutina" nekako postaja logičnija čak i onima koji su skeptici za njegovom željom od 12 odjela.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti