Shengelia prvo pojačanje Reala

Gruzijski košarkaš blizu dogovora sa Realom

Shengelia prvo pojačanje Reala

D. Rakanović

Gruzijski košarkaš Tornike Shengelia (25) mogao bi postati prvo pojačanje Real Madrida za narednu sezonu.

Shengelija ove sezone nastupa za Baskoniju, a ugovor sa ovom ekipu mu ističe na kraju ove sezone, dobio je ponudu Reala koja je dovoljno dobra da ga zadrži u Evropi. 

Gruzijski košarkaš je ranije rekao kako se planira vratiti u NBA ligu, ali izgleda da bi trebao ostati u Španiji. 

Real Madrid mu je ponudio dvogodišnji ugovor, a Shengelija je blizu prihvatanja izdašne ponude Madriđana, piše specijalizovani košarkaški portal Eurohoops. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Od Madriđana se oprašta Andres Nocioni koji je najavio kraj karijere, a Shengelija, Randolph, Ayon, Reyes i Hunter činit će moćnu unutrašnju Realovu liniju. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi