Shved: Nikada nisam isključio povratak u NBA

Bivši igrač Minnesote

Shved: Nikada nisam isključio povratak u NBA

E. Ganibegović

Alexey Shved koji trenutno nastupa za Khimki, nije nikada isključio povratak u NBA.

Ovaj 28-godišnji igrač je već u svojoj karijeri igrao u najjačoj ligi na svijetu, nosio je dres Minnesote, Philadelphije, Houstona i New Yorka, međutim 2015. godine se odlučio vratiti u Europi i zaigrati za ruski Khimki.

U razgovoru za medije ruski igrač tvrdi kako nije isključio povratak u NBA, bez obzira što se sa Khimkijem nalazi pod ugovorom do 2020. godine.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Nikada nisam isključio povratak u NBA. Čekao sam ponude iz SAD. Bilo je nekoliko opcija koje mi nisu odgovarale. Volim sve u Khimkiju. Moju ulogu u timu, grad, biti blizu moje porodice i prijatelja", istakao je Shved.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi