Simonović: Maccabi ima kvalitet, ali mi se ne predajemo

Košarkaš Zvezde pred Maccabi

Simonović: Maccabi ima kvalitet, ali mi se ne predajemo

D. Vejo

Dejan Radonjić i njegovi izabranici spremaju se za novi izazov zvan Maccabi Tel Aviv.

Paklen ritam imali su crveno-bijeli u posljednjih mjesec dana u svim takmičenjima. Nakon večerašnjeg susreta, oni se vraćaju u Beograd, a već sutra ih očekuje put u Laktaše gdje igraju meč sa Igokeom. I pored svega, Beograđani u Izrael ne idu sa bijelom zastavom, već s namjerom da ostvari pozitivan ishod.

"Maccabi je ekipa koja je značajno napredovala u posljednjih nekoliko utakmica. Oni uvijek mogu napraviti iznenađenje. Može se desiti da im upravo protiv nas krene serija trijumfa kako bi se plasirali u play-off takmičenja. Priča se o tome kako neće biti u timu naših bivših saigrača, ali ostaje da vidimo. U svakom slučaju oni imaju veliki kvalitet, ali mi se ne predajemo", dodaje Marko Simonović.

Simonović je do sada imao dosta zapaženu ulogu u beogradskom sastavu, te je jedan od ključnih igrača stratega Dejana Radonjića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi