Sin Michaela Jordana rekao zbogom košarci

Sin Michaela Jordana rekao zbogom košarci

A. Beganović

Sin jednog od najboljih svjetskih košarkaša svih vremena Michaela Jordana, Jeffrey Jordan, odlučio je reći zbogom košarci.

Iako su mu predviđali sjajnu košarkašku karijeru mladi Jordan je odlučio svoju životnu sreću potražiti van košarkaških obruča. Njegovo odluka mnoge je iznenadila, no Jeffrey je nije htio posebno objašnjavati, a jedino što je rekao za američke medije bilo je slijedeće:

„Volio sam igrati košarku i uvijek sam se maksimalno trudio, međutim sada se želim koncentrirati na završetak studija. Svoj život ću tražiti izvan košarke“.

Veliki Michael Jordan još nije komentarisao odluku svog starijeg sina, a kako navode američki mediji najvjerovatnije i neće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.