Sjajna Marica Gajić nastavlja da dominira u prvenstvu Turske

Gajić ponovo odlična

Sjajna Marica Gajić nastavlja da dominira u prvenstvu Turske

E. Dindić

U 6. kolu turske lige sjajnu utakmicu odigrala je Marica Gajić reprezentativka Bosne i Hercegovine za svoj Girne Univerzitet. Oni su u susretu sa sjajnim Yakin Dogu BGD ostvarili prvu pobjedu rezultatom 66:57. 

Naša reprezentativka je na parketu provela 37 minuta i za to vrijeme postigla je 16 poena dodala 11 skokova i bila je najbolja igračica svog kluba. 

Marica Gajić sjajno je započela sezonu u  jednoj od najjačih liga na svijetu i trenutno je drugi strijelac prvenstva sa 19,6 poena i prvi skakač lige sa gotovo 13 skokova u prosjeku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti