Slavni Magic: LeBron među najboljima ikada

Veoma jasan

Slavni Magic: LeBron među najboljima ikada

Legendarni Magic Johnson imao je samo riječi hvale za MVP-a velikog finala.

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige pohvalio je učinak LeBrona Jamesa i istakao da je on trenutno najbolji igrač na planeti.

"On je pokazao da je veliki igrač. U odlučujučim utakmicama uzeo je sve u svoje ruke i na kraju donio titulu u Ohio. Ova titula smjestila ga je među pet najboljih košarkaša ikada. Njegovi 'hejteri' više ne mogu da postoje, pokazao je da je najbolji", izjavio je Johnson.

Bivši igrač Lakersa u karijeri je osvojio 5 titula, a čak u 12 navrata bio je sudionik All Star utakmica. Tri puta je bio MVP regularnog dijela, a isto toliko puta i najkorisniji igrač finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi