Snažno zakucavanje Favorsa preko Draymonda Greena
Foto: Screenshot

Green je pokušao sve da ga zaustavi, ali nije pomoglo

Snažno zakucavanje Favorsa preko Draymonda Greena

Utah Jazz i Golden State Warriorsi trenutno igraju četvrtu utakmicu play-off serije u Salt Lake Cityju. Nakon prve četvrtine činilo se da će Warriorsi lako do nove pobjede i plasmana u finale Zapadne konferencije, međutim Jazz se uspio, koliko-toliko, vratiti u igru.

Prva četvrtina je završena rezultatom 39:17 za Warriorse, ali u drugom periodu Utah se uspjeva vratiti u utakmicu pa je poluvrijeme završeno jednocifrenom razlikom u korist Warriorsa.

Povratak Jazza u igru obilježilo je sjajno zakucavanje Derricka Favorsa početkom drugog perioda.

Nakon što je Favors osujetio jedan pokušaj polaganja Draymonda Greena, košarkaš Warriorsa mu je pokušao uzvratiti istom mjerom i blokirati njegovo zakucavanje, ali je, umjesto toga, Favors silovito zakucao preko Greena na zadovoljstvo domaće publike.


Derrick Favors zakucava Draymond Green by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi