Solidan učinak Bajramovića u pobjedi Banvita

Solidan učinak Bajramovića u pobjedi Banvita

M. Šljivak

Košarkaši Banvita za koje nastupa kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Kenan Bajramović, savladali su večeras na gostovanju ekipu Frankfurta u okviru 5. kola Eurocupa rezultatom 62:56.rn

Banvit je vodio tokom čitavog susreta, a na kraju su ipak uz malo problema uspjeli savladati svoje večerašnje domaćine. Kenan Bajramović je odigrao veoma dobar susret.

Na parketu je proveo nešto više od 28 minute, te je za to vrijeme ubacio 11 poena. Ekipa Cedevite je u istom takmičenju poražena na domaćem parketu od ruskog Spartaka iz St. Petersburga 68:73, iako su na dvije minute do kraja imali vodstvo od pet poena prednosti.

Vedran Princ i Ivan Opačak su u domaćem timu ubacili po 6 poena, s tim da je Princ ponovo imao stoprocentan šut iz igre 2 od 2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.