Spanoulis: Ova pobjeda je za mog brata Printezisa

Heroj Olympiakosa nakon osvojene titule

Spanoulis: Ova pobjeda je za mog brata Printezisa

Vassilis Spanoulis je sinoć bio prvo ime četvrte finalne utakmice koju su u Oaki odigrali Panathinaikos i Olympiakos.

Crveno-bijeli su nakon produžetka slavili sa 82:81, a pobjedonosni koš postigao je upravo iskusni Spanoulis, koji je tako svom klubu donio novu titulu prvaka Grčke.

Nakon utakmice, heroj Olympiakosa poručio je kako pobjedu poklanja Georgiosu Printezisu.

"Prošli smo mnogo poteškoća, ali smo na kraju osvojili titulu i presretni smo zbog toga. Ovo je za nas veliki uspjeh, jer smo osvojili drugu uzastopnu titulu što se nije desilo posljednjih 19 godina", započeo je Spanoulis, te dodao:

"Ovu pobjedu posvećujem mom bratu Printezisu, kojem je nedavno preminuo otac. Naravno, zahvaljujem se supruzi i bratu koji su uvijek uz mene, mom timu i predsjednicima koji ulažu novac u Olympiakos".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi