Spanoulis: Prava je milina igrati u ovakvoj atmosferi

Nakon meča sa Zvezdom

Spanoulis: Prava je milina igrati u ovakvoj atmosferi

Košarkaši Olympiakosa došli su do četvrte pobjede u četiri kola dosadašnjeg dijela Eurolige, a najefikasniji u redovima tima iz Pireja po običaju je bio Vassillis Spanoulis.

Grčki playmaker i jedan od najboljih evropskih košarkaša bio je oduševljen atmosferom u Kombank Areni, gdje je bilo dvadesetak hiljada navijača.

"Koristim priliku da se zahvalim Zvezdinim navijačima koji su priredili pravi show. U ovakvom ambijentu je milina igrati, ali je i teško ostati fokusiran samo na igru. Ovo je bilo nevjerovatno iskustvo za sve nas", rekao je Spanoulis a potom se osvrnuo na samu utakmicu.

"Malo smo stali u drugom poluvremenu i dozvolili smo sebi veliki luksuz u završnici kada su nas stigli. Ipak, pobijedili smo i to je najbitnije. Vjerujem da ćemo biti još bolji kako sezona bude odmicala".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti