Spektakl u «Pioniru»
Predvodi domaću selekciju: Milenko Tepić

Humanitarna košarkaška utakmica

Spektakl u «Pioniru»

Beogradska dvorana «Pionir» u srijedu će biti mjesto odigravanja humanitarne utakmice najboljih igrača domaće i strane lige koji će se okupiti povodom proslave 60 godina od osnivanja Košarkaškog saveza Srbije.

Da spektakl bude kompletan potrudiće se i trenerski tandemi na klupama oba tima Duško Vujošević i Stevan Karadžić sa jedne, te Aco Petrović i Aleksandar Trifunović sa druge strane.

Posljednju utakmicu pred povratak u NBA ligu, tačnije sastav Oklahome, odigraće Nenad Krstić, a na parketu «Pionira» naći će se i Ognjen Aškrabić, Vanja Plisnić, Dušan Kecman, Branko Cvetković, Miloš Teodosić...
Ekipu domaćih predvodiće Milenko Tepić, Uroš Tripković i Novica Veličković.
Sav prihod namjenjen je osobama sa specijalnim potrebama i djeci, a početak je planiran u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.