Spektakularan trejd: Cousins seli u New Orleans!

Trejd Sacramenta i New Orleansa

Spektakularan trejd: Cousins seli u New Orleans!

M. Šljivak

Sacramento Kingsi dogovorili su s New Orleans Pelicansima veliki trejd u kojem će glavna zvijezda biti centar DeMarcus Cousins.

Sjajni Cousins će obući dres Pelicansa, te će se udružiti s još jednom NBA zvijezdom Anthonyjem Davisom i ovaj tim će sada imati dva fantastična igrača pod košem.

Kingsi su za Cousinsa dobili nekoliko zanimljivih imena. Put glavnog grada Kalifornije će Buddy Hield i Tyreke Evans, te pikovi prve i druge runde NBA drafta.

Preostalo je još samo da NBA liga potvrdi ovaj trejd u čemu ne bi trebalo biti problema, pa ćemo u budućnosti gledati fantastičan tandem Davis-Cousins pod koševima u ekipi New Orleans Pelicansa.

Cousins i ove sezone igra zaista fantastično u dresu Kingsa. Prosječno po meču ubacuje gotovo 28 poena uz 11 skokova i biće veoma interesantno vidjeti kako će se uklopiti s Davisom u tim.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi