Sprema se veliki trejd: Cavsi opet u glavnoj ulozi

Stiže jedan od najboljih centara NBA lige

Sprema se veliki trejd: Cavsi opet u glavnoj ulozi

E. Ganibegović

Cleveland Cavaliersi su već napravili veliki trejd, međutim očigledno ne žele da stanu na tome. 

Njihov ponajbolji igrač Kyrie Irving je želio da napusti ekipu, što se na kraju i desilo. 

Cavsi su za svog playmakera dobili Isaiha Thomasa, Antu Žižića, Jaea Crowdera i pika sa drafta 2018. godine. 

Međutim Cleveland nema namjeru da se na tome zadrži, žele da još jedan veliki trejd naprave, kako bi imali što jaču ekipu za nastupajuću sezonu.

Naime, kako prenose američki mediji Cavsi su na adresu New Orleans Pelicansa poslali ponudu za DeMarcusa Cousinsa, za kojeg daju Imana Shumperta i pika Brooklyn Netsa na draftu sljedeće godine. 

Da li će do ovog trejda doći saznat ćemo uskoro, međutim još su se od ranije pojavile informacije kako bi Dwyane Wade također mogao ponovo zaigrati sa King James, pa ako se ove špekulacije ostvare, Cavsi bi imali nevjerovatan tim.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi