Srbija bez Savanovića, Veličkovića i Ercega

Ivković objavio spisak za Eurobasket 2013

Srbija bez Savanovića, Veličkovića i Ercega

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Dušan Ivković objavio je spisak igrača za Eurobasket 2013. Na spisku se u odnosu na prošli nalaze i mladi reprezentativac, Nemanja Krstić te Nikola Kalinić iz univerzitetske selekcije.

"Poslije obavljenih pregleda i mišljenja Ljekarske komisije KSS, iz opravdanih razloga sa spiska su izostavljeni Duško Savanović, Novica Veličković i Zoran Erceg. Zbog njihovog izostanka, naknadno su pozvani Krstić iz mlade reprezentacije i Kalinić iz univerzitetske selekcije", rekao je Ivković koji je također dodao kako spisak nije zaključen.

"Pratićemo i dalje nastupe mlađih selekcija i konsultovati se sa njihovim trenerima. Moguće je da ćemo pozvati još nekog igrača iz ovih reprezentacija, kada se njihove obaveze završe", istakao je Ivković.

Srbija će pripreme za Eurobasket početi osmog jula u Beogradu, a na spisku selektora Ivkovića našli su se: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Bjelica, Nemanja Dangubić, Vladimir Lučić, Vladimir Micov, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac, Đorđe Gagić, Dejan Musli, Nemanja Krstić, Nikola Kalinić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti