Srbija uvjerljiva protiv Grčke
Foto: B92.net

Prijateljski meč

Srbija uvjerljiva protiv Grčke

Košarkaši Srbije slavili su pobjedu večeras u Kombank areni u prijateljskom meču protiv Grčke rezultatom 91:76.

Grčka je nešto bolje otvorila meč te su nakon prve dionice imali prednost od dva koša. Srbija ipak daleko bolje igra u sljedećih deset minuta i stvara prednost od devet poena, da bi na odmor otišli sa sedam koševa razlike.

Nastavak meča također je donio bolju igru Srbije kojoj je pripala i treća i četvrta dionica sa pet, odnosno tri poena razlike. Srbiju je do pobjede vodio centar Nuggetsa Nikola Jokić sa 20 poena, dok je Teodosić dodao 16. 

Košarkaši Francuske također su trijumfovali večeras u prijateljskom meču i to protiv Japana rezultatom 91:74. Latvija je slavila protiv Irana 85:48.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije