Srbijanski navijači provociraju Melaniju Trump

Poruka za prvu damu SAD-a

Srbijanski navijači provociraju Melaniju Trump

E. Škorić

Melania Trump, prva dama Sjedinjenih Američkih Država, dobila je poruku od srbijanskih navijača.

Od 20:30 igra se finale Eurobasketa između Srbije i Slovenije, a gurpa srbijanskih navijača je ispred Bijele kuće imalo je poruku za gospođu Trump.

"Džaba žena bogataša, titula je sutra naša. Prva damo Amerike, dobićemo pet razlike! Kosovo is Serbia", pisalo je na bijelom kartonu.

Melanie je dizajnerica i model, a rođena je 1970. godine, da bi krajem devedesetih upoznala Donalda Trumpa, s kojim se vjenčala i s njim ima sina Barrona Williama kojeg je rodila 2006. godine.

Sigurno je da će i sama Melanie, ma koliko god izgledala kao Amerikanka, s pažnjom pratiti duel svojih Slovenaca. Ona je, podsjetimo, rođena u Novom Mestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi