Stefan Jović ponovo povrijeđen

Zvezdin plejmejker nikako na zelenu granu

Stefan Jović ponovo povrijeđen

D. Vejo

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović zadobio je novu povredu.

Koordinator igre crveno-bijelih je tokom jučerašnjeg meča Super lige Srbije sa ekipom Mega Leksa osjetio bol u listu desne noge, zbog čega je u posljednjem kvartalu morao napustiti parket.

Bolna grimasa na njegovom licu nije davala dobre znakove. Crne slutnje, potvrdio je i stručni medicinski tim beogradskog sastava, koji je ustanovio da povreda nije niti malo bezazlena.

I dalje nije poznato koliko će trajati oporavak ovog mladog košarkaša, no, sigurno je da će propustiti naredni meč u prvenstvu Srbije.

Jović u posljednjih godinu dana očigledno nema sreće po pitanju povreda. Taman što je sanirao onu leđa, koja je trajala skoro tri mjeseca, noga se ispostavila kao nova boljka.

Vrijedno pomena jeste i to, da se Jović dovodio u vezu sa odlaskom u Barcelonu ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi