Stefan Marković ostaje u Hemofarmu

Ništa od odlaska u Beograd

Stefan Marković ostaje u Hemofarmu

A. Beganović

Iako je bio na korak do prelaska u Crvenu zvezdu, mladi srbijanski košarkaški reprezentativac i igrač Hemofarma, Stefan Marković, odlučio je još godinu dana ostati u vršačkom klubu.

Prelazak Markovića u redove „crveno – belih“ bio je gotova stvar. Beogradska momčad pristala je na sve financijske zahtjeve koje je postavio mladi košarkaš , te je bila spremna platiti fiksnu odštetu Vrščanima.

Međutim, u posljednji trenutak mladi reprezentativac Srbije odlučio je ostati u Hemofarmu još godinu dana, nakon čega mu istiće ugovor, pa će postati slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti