Stefan Marković ostaje u Rusiji, ali mijenja klub?
Foto: EPA

Srbijanski playmaker na meti moskovskog Khimkija

Stefan Marković ostaje u Rusiji, ali mijenja klub?

Playmaker reprezentacije Srbije i ruskog Zenita bi mogao promijeniti sredinu. Naime, za njegove usluge je zainteresovan još jedan ruski klub, a ovoga puta se radi o moskovskom Khimkiju.

Kako prenose evropski mediji, srbijanski playmaker je u odmakloj fazi pregovora sa moskovskom ekipom, a ono što bi moglo Markovića privući da se pridruži Khimkiju jeste činjenica da ovaj klub nastupa u Euroligi.

Stefan Marković se, u posljednje vrijeme, povezivao sa mogućim transferom u turski Anadolu Efes, dok su se pojavljivale informacije da su i u CSKA-u zainteresovani za njegove usluge. Ipak prema najnovijim informacijama, Khimki je najozbiljniji kandidat za dovođenje sjajnog Srbijanca.

Marković je karijeru započeo u KK Atlasu iz Novog Beograda, a nastupao je još i za Hemofarm, Benetton, Valenciju, Banvit i Unicaju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi