Steph Curry navijače Houstona naučio lijepo ponašanju

Provokatori ušutili

Steph Curry navijače Houstona naučio lijepo ponašanju

Golden State Warriorsi nastavili su pobjednički niz u finalnoj seriji play-offa Zapadne konferencije protiv Houston Rocketsa.

Ratnici su pobjedom u trećoj utakmici poveli s 3:0 i tako stigli na korak do velikog finala. Do trećeg trijumfa Golden State je stigao na gostujućem terenu u Teksasu, a rezultat je glasio 115:80.

Steph Curry odigrao je u skladu s ozvaničenom reputacijom MVP-ja. Meč je okončao s 40 poena i sedam asistencija, za tri je sedam puta pogodio iz devet pokušaja, a pojedini su bili naročito zanimljivi.

Navijači Houstona iz prvih redova su pokušavali da ga dekoncentrišu, što je bilo kontraproduktivno, Curry je samo dobio motiv više, a neke je ušutio zanimljivom gestikulacijom.

eqwtJjiwrrt

 

eqwUaKelMpW

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.