Steph Curry želi pokvariti dobro raspoloženje Cavsa
Foto: EPA

Playmaker Warriorsa o protivnicima u NBA finalu

Steph Curry želi pokvariti dobro raspoloženje Cavsa

Clevaland Cavaliersi i Golden State Warriorsi će se treći put zaredom susresti u finalu NBA lige, a zvijezda Warriorsa Stephen Curry ima veliku želju da pokvari dobru atmosferu koja trenutno vlada u taboru protivnika.

"U većini slučajeva znate šta će LeBron raditi, znate i šta Kyrie Irving radi. Znate njihov stil igre. Dobro ih poznajemo. Osim toga, mislim da, kada pogledate čitavu ekipu, oni imaju odličnu hemiju i vlada dobra atmosfera. Izgleda kao da se dobro zabavljaju, a mi želimo da uradimo nešto kako bi to promijenili", osvrnuo se Curry na protivnike u predstojećem finalnom okršaju.

Warriorsi će se sigurno htjeti osvetiti Cavsima i zbog njihovog nevjerovatnog povratka u prošlogodišnjem finalu, kada je ekipa Golden Satea imala vodstvo od 3-1 u seriji, ali je Cleveland ipak došao do naslova prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi