Steve Kerr vjerovatno propušta i prvu utakmicu NBA finala
Foto: EPA

Glavnog trenera Warriorsa će opet mijenjati Mike Brown

Steve Kerr vjerovatno propušta i prvu utakmicu NBA finala

Golden State Warriorsi će u noći sa četvrtka na petak u svojoj Oracle Areni dočekati Cleveland Cavalierse u prvoj utakmici NBA finala, a po svemu sudeći njihov trener Steve Kerr neće moći voditi ekipu ni na ovom meču.

"Prema onome kako sada stvari stoje, neću moći voditi ekipu u prvoj utakmici", izjavio je Kerr za ESPN.

Navijače Warriorsa je zabrinula i vijest da je Mike Brown, koji mijenja Kerra na klupi Goleden Statea, propustio zadnji trening ekipe jer se nije osjećao dobro, ali se ipak očekuje da će on biti spreman za početak finalne serije.

"Rekao sam ekipi da je dobra vijest to što je ekipa zdrava, ali je loša vijest da treneri padaju kao muhe", našalio se Kerr, te dodao: 

"Ipak, nadam se da će se Mike vratiti već sutra."

Inače, Steve Kerr ima velikih problema sa zdravstvenim stanjem, preciznije sa stanjem njegovih leđa koje mu ne dozvoljava da na adekvatan način predvodi ekipu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi