Štimac: Grobari, ovo je sramota

Košarkaš Bešiktaša nakon poraza

Štimac: Grobari, ovo je sramota

D. Vejo

Košarkaši turskog Bešiktaša sinoć su poraženi od Partizana u okviru grupne faze FIBA Lige prvaka.

Centra istanbulskog tima toliko ne boli poraz, koliko i uvrijedljivo skandiranje navijača Partizana, popularnih Grobara koji su pogrdnim vokabularom nazivali košarkaša Bešiktaša. A povodom svega, oglasio se i sam igrač gostujuće ekipe na ovom meču.

"Navikao sam na uvrede. Međutim ovo od Grobara nisam očekivao. Smatram da je to sramota, ja sam reprezentativac, mada me oni tretiraju kao košarkaša Crvene zvezde što i jesam bio, ponosim se tim, ali opet, kakva nam je zemlja, takvi i ljudi. Razumijem da bodre svoj tim, tako i treba, ali su ovog puta pretjerali", zaključio je Vladimir Štimac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi