Stipanović se utopio u sivilo Buyukcekmecea

TBL

Stipanović se utopio u sivilo Buyukcekmecea

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Andrija Stipanović nije se naigrao danas u dresu Buyukcekmecea.

Buyukcekmece je bio nemoćan na svom parketu od Banvita, koji je slavio sa uvjerljivih 89:65.

Nije loše izgledao domaći tim na početku, prva dionica završena je rezultatom 17:17, a onda očajan drugi period igre, pa je Banvit na poluvremenu vodio 47:30.

U nastavku utakmice stvari se previše nisu promijenile, Banvit je upisao novu pobjedu i nalazi se u gornjem dijelu tabele, dok je Buyukcekmece sa samo šest pobjeda na 12. mjestu.

Kod gostiju je nekoliko igrača ubacilo dvocifren broj poena - Kulig 14, Murić i Theodore 12, Korkmaz i Vidmar po 10. U domaćem timu Calciaro je ubacio 18 poena, Johnson 14, a Stipanović sedam uz četiri skoka i dvije asistencije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi