Suad Šehović produžio sa Budućnosti

Suad Šehović produžio sa Budućnosti

E. Škorić

Suad Šehović produžio je ugovor s ekipom Budućnosti iz Podgorice.

Šehović je od 2013. godine član Budućnosti, a s crnogorskim timom produžio je sada do 2019. godine ugovor.

"Postojala je obostrana želja i saradnja je nastavljena. Detalji su dogovoreni za nekoliko minuta. Mnogo mi znači što mi je klub ponovo ukazao povjerenje i što sam opravdao očekivanja u prethodnom periodu.Daću sve od sebe da to vratim na parketu i van njega", kazao je 30-godišnji Šehović.

On je prošle sezone prosječno postizao 9.2 poena za 25 miliona, koliko je provodio u prosjeku na terenu. To je još jedna dobra vijest nakon što je predstavljen novi trener Aleksandar Džikić i nakon što je Danilo Nikolić pojačao klub.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi