Susret velikana nakon 30 godina

Samir Avdić na projekciji filma "250 stepenika"

Susret velikana nakon 30 godina

Sinoć je u Beogradu upriličena projekcija dokumentarnog filma "250 stepenika" koja govori o juniorkoj košarkaškoj reprezentaciji Jugoslavije iz 1987. koja je tada osvojila Svjetsko prvenstvo u Bormiju.

Projekcijiji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu prisustvovali su Aleksandar Đorđević, Dino Rađa, Slaviša Koprivica, Nebojša Ilić, Miroslav Pecarski, Samir Avdić, Teoman Alibegović i Zoran Kalpić.

Samir Avdić je podijelio na svome facebook profilu emocije nakon susreta sa starim prijateljima.

"Dragi moji prijatelji,

Prelijepa noć iza nas... Noć puna emocija...

I nakon 30 godina od osvajanja titule prvaka svijeta, opet zajedno. Beskrajno sam sretan i ponosan što sam bio dio ove generacije sjajnih ljudi i vrhunskih sportaša!

Sala Jugoslavenskog dramskog pozorišta bila je ispunjena do posljednjeg mjesta na premijeri dokumentarnog filma "250 stepenika"!

Hvala svima koji su bili prisutni, hvala organizatoru. Ostalo je istorija...", napisao je Avdić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi