Svi su očekivali silovito zakucavanje, a on se obrukao

Košarkaš Atlante Taurean Prince promašio čisto zakucavanje

Svi su očekivali silovito zakucavanje, a on se obrukao

D. Rakanović

Košarkaš Atlante Hawksa Taurean Prince neće po dobrom pamtiti utakmicu protiv Clevelanda. 

Sredinom treće četvrtine, dok je Atlanta imala dvocifren zaostatak, Prince je krenuo u kontru i kada su svi u dvorani očekivali silovito zakucavanje, on je loptu zakucao u drugi obruč i ona je završila u prvim redovima tribina. 

Ova komična situacija je jedan od gorih poteza ove sezoni i sigurno ga čeka mjesto u emisiji legendarnog Shaquillea O'Neala "Shaqtin A Fool", koja prikazuje najsmješnije i najgore poteze NBA košarkaša.

Podsjetimo, Atlanta je uspjela u četvrtom periodu stići 26 poena zaostatka i uvela utakmicu u produžetak, te na kraju slavila sa 126:125.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi