Tanjević odredio spisak igrača za Eurobasket

Tanjević odredio spisak igrača za Eurobasket

D. Rakanović

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Bogdan Tanjević saopštio je konačni spisak putnika na koje računa na Eurobasketu. 

Posljednja dva igrača koja su otpala su krilni centar Danilo Nikolić i bek Milutin Đukanović. 

Crnu Goru će na Eurobasketu predvoditi Nikola Vučević, igrač Orlanda. Mnogo se očekuje i od naturalizovanog Amerikanca Tyresea Ricea i jednog od najboljih visokih igrača u Evropi Bojana Dubljevića.  

Selektor Tanjević na Eurobaketu računa na sljiedeće igrače: 

Tyrese Rice, Nikola Ivanović, Nikola Pavlićević, Suad Šehović, Nemanja Vranješ, Vladimir Mihailović, Nemanja Đurišić, Dino Radončić, Marko Todorović, Filip Barović, Bojan Dubljević i Nikola Vučević.

Crna Gora će igrati u grupi C zajedno sa braniocem titule Španijom, Hrvatskom, Češkom, Mađarskom i domaćinom Rumunijom. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi