Tanjević sportski direktor Lottomatice?

Povratak u Italiju

Tanjević sportski direktor Lottomatice?

A. Beganović

Legenda bosanskohercegovačke ali i evropske košarke, Bogdan Tanjević, od naredne sezone preuzeće funkciju sportskog direktora rimske Lottomatice.

Prema pisanju internet portala košarka.rs, Tanjević će od naredne sezone biti sportski direktor Lottomatice, a službeno predstavljanje navodno je zakazano za ponedjeljak.

Nekadašnji trener Bosne u posljednjih godinu dana paralelno je vodio Fenerbahce i tursku reprezentaciju. Nedavno je zbog bolesti napustio klupu turskog šampiona, a reprezentaciju će napustiti nakon Svjetskog prvenstva koje se igra u Turskoj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.