Taylor: Igramo dobru košarku, igramo bez pritiska

Poljski selektor nakon pobjede nad Rusima

Taylor: Igramo dobru košarku, igramo bez pritiska

M. Šljivak

Poljski selektor Mike Taylor vjeruje da je njegov tim danas zasluženo savladao Rusiju u drugom kolu Eurobasketa.

"Vjerujem u naš tim. Igrali smo dobre utakmice. Dat ćemo sve od sebe, radujemo se izazovima. Igramo dosta  dobru košarku i igramo bez pritiska", rekao je poljski selektor Mike Taylor, dodavši:

"Ponosan sam na ono što smo uradili danas. Ovo je timska pobjeda. Svi koji su kročili na teren pokazali su timsku igru. Pobjeda je zaslužena".

"Pripremili smo se dobro za utakmicu i u slučaju da nam Marcina udvoje. Dobro su odradili posao spuštannjima lopte i odlično je sve funkcionisao", istakao je Taylor.

"Odlična igra ofanzivno i defanzivno. Imali smo dosta drugih prilika da postignemo poene. Uradili smo jako dobar posao. Sada smo na 2:0, ali imamo još tri utakmice i želimo još dosta", istakao je Adam Waczynski, danas najefikasniji igrač Poljske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.