Teletović blizu Raptorsa, Netsi žele Lawryja?

Trade na pomolu?

Teletović blizu Raptorsa, Netsi žele Lawryja?

Prema pisano Yahoo Sportsa kapiten košarkaške reprezentacije BiH i član Brooklyn Netsa Mirza Teletović mogao bi biti tradeovan u Toronto Raptorse.

Mrežice bi NBA tim iz Kanade bile spremne ponuditi Teletovića, Tyshawna Taylora i prava na Bojana Bogdanovića, a sve u zamjenu za usluge Kylea Lowryja.

Sjajni bek ove sezone igra odlično, a u prosjeku po utakmici ima učinak od 14,6 poena i 6,7 asistencija. Ipak, nisu Netsi koji su jedini zainteresovani. U redu za Lowryja stoje i New York Knicksi, baš kao i Golden State Warriorsi. 

O Teletovićem odlasku nedavno je govorio i njegov menadžer Miodrag Ražnatović koji je kazao kako postoji mogućnost da Teletović napusti Netse ukoliko mu pronađe novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.