Teletović dobio četiri šava na licu

Nakon duela s Loveom

Teletović dobio četiri šava na licu

E. Škorić

Bosanskohercegovački košarkaški kapiten Mirza Teletović dobio je nekoliko nezgodnih udraca u sinoćnjem meču NBA lige između Brooklyn Netsa i Cleveland Cavaliersa.

Teletović je bio starter protiv Cavaliersa umjesto povrijeđenog Brooka Lopeza, pa je imao obračune na parketu s krilnim centrom gostiju, Kevinom Loveom, koji je na kraju ubacio 19 poena, dok je Mirza meč završio s 11 poena.

Njih dvojica imali su dosta žestokih duela, a nakon jednog je Teletović zadobio posjekotinu ispod oka, pa je krvavog lica napustio parket. Zaradio je tom prilikom četiri šava, a nešto ranije je dobio udarac u kuk. Prvi put je nastavio igrati, dok je drugi put, nakon posjekotine ispod desnog oka, ipak ostao na klupi.

U svakom slučaju, nadamo se da je MT33 dobro i da će igrati naredni meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.