„Teletović je ponudio prekrasnu predstavu“

Riječi hvale na račun našeg reprezentativca

„Teletović je ponudio prekrasnu predstavu“

Mirza Teletović pružio je odličnu partiju za svoje Brooklyn Netse, koji su u prijateljskom susretu odigranom u Pekingu savladali Sacramento Kingse.

Nakon produžetaka rezultat je glasio 129:117, a Teletović  je ovom susretu nosio Netse sa čak 22 poena, uz šest trojki i osam pokušaja.  

“Svjedočili smo evropskoj košarci u dresu Netsa. Bosanac Teletović ponudio je prekrasnu predstavu i pokazao dimenziju koju prošlih sezona nismo od njega vidjeli”, napisao je na službenoj stranici Netsa novinar, koji je stalno uz tim, pa tako i u Kini.

Netsi imaju 3-0 u NBA predsezoni, a igrat će još tri utakmice - između dvije s Celticsima dolazi im Philadelphia

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.