Teletović nakon lošeg dodavanja vezao pertle?

Lopta za protivnika

Teletović nakon lošeg dodavanja vezao pertle?

Mirza Teletović se protekle noći vratio na NBA parkete nakon dugog odsustva poslije plućne embolije.

Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je skoro četiri minute u porazu njegovih Brooklyn Netsa od Atlanta Hawksa s 96:91. Za to vrijeme MT33 je promašio dva šuta, ali upisao i dva skoka.

Ipak, jedno pogrešno odnosno neprecizno dodavanje Teletovića za Williamsa, koje su presjekli košarkaški Hawksa, a potom postigli tri poena posebno je bilo interesantno američkim medijima.

Naime, nakon što je loše dodao loptu Teletović se sageo da sveže pertle na svojim patikama, a lopta je završila u košu njegovog tima za vodstvo Hawksa od 22:13 sredinom prve četvrtine.

U Americi su odmah konstatovali da je ovo očit primjer Teletovićevog dugog odsustva s NBA parketa.

eaIIOEqKJPY

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.