Teletović nije igrao u porazu Milwaukeeja

NBA liga

Teletović nije igrao u porazu Milwaukeeja

Košarkaši Milwaukeeja poraženi su sinoć na svom terenu od ekipe Atlante rezultatom 114:110.

Bucksi su upisali 10. ovosezonski poraz, iako su na poluvremenu imali prednost od čak 20 poena (64:44).

U drugom poluvremenu uslijedio je potpuni raspad u igri Milwaukeeja, što su gosti znalački iskoristili te upisali vrijednu pobjedu.

Atlantu je do drugog uzastopnog trijumfa predvodio Dennis Schroder sa 33 poena i četiri uspješna proigravanja, a velike zasluge imao je i Paul Millsap sa 23 koša, 14 skokova i šest asistencija. Jabari Parker sa 27 pogodaka bio je najbolji pojedinac u domaćem sastavu.

Bh. rerezentativac Mirza Teletović odlukom trenera Jasona Kidda nije nastupio u ovoj utakmici, a razlozi još uvijek nisu poznati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi