Teletović: Nijedan tim nas ne može zaustaviti

Mirza Teletović pred doigravanje

Teletović: Nijedan tim nas ne može zaustaviti

M. Šljivak

Mirza Teletović iz utakmice u utakmicu igra sve bolje u dresu Brooklyn Netsa.

Nakon pobjede nad Orlandom, gdje je ubacio 20 poena, Mirza je govorio o predstojećem doigravanju. Teletović vjeruje kako nijedan tim ne može dobiti Netse, kada su u svom pravom izdanju...

"Znam da je igrati u doigravanju dosta drugačije od regularne sezone. U ovom dijelu sezone se igra s dosta više energije, mnogo više agresivnosti, a igrači igraju mnogo bolje i sa više intenziteta. Nema još puno utakmica do kraja, moramo pobijediti", istakao je Teletović, te je dodao:

"Prije svega, nema nikakvih izgovora. Vjerujem da ćemo svi biti mentalno spremni za velike stvari. Ako budemo igrali naš stil košarke, onako kako najbolje znamo, sa jakom odbranom. Ako budemo igrali jedan za drugog i dodavali loptu, nijedan tim nas ne može zaustaviti", rekao je Teletović.

Mirza ove sezone prosječno ubacuje gotovo devet poena po utakmici...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.