Teletović se utopio u sivilo Milwaukeeja

Bucksi nemoćni

Teletović se utopio u sivilo Milwaukeeja

Milwaukee je sinoć doživio ubjedljiv poraz na gostovanju u Miamiju (96:73).

Iako su prvu četvrtinu dobili rezultatom 27:21, Bucksi su na kraju neslavno okončali meč u American Airlines Areni i na taj način zabilježili šesti poraz u 11. nastupu ove sezone.

Bh. košarkaš Mirza Teletović na parketu je proveo samo 12 minuta i za to vrijeme postigao je tri poena te zabilježio jedan skok i blokadu. Treba spomenuti da je Teletović ubacio jednu trojku iz tri pokušaja.

Giannis Antetokounmpo i Tony Snell sa po 14 poena bili su najefikasniji kod Milwaukeeja, dok je Miami predvodio Dion Waiters sa 23 koša. Hassan Whiteside ponovo je imao duoble-double učinak i meč je završio sa 12 poena i 17 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi