Teletović skroman u porazu Bucksa od Bostona

Postigao tri poena

Teletović skroman u porazu Bucksa od Bostona

Milwaukee je večeras u svojoj dvorani poražen od Bostona rezultatom 89:96.

Prva četvrtina protekla je u ravnopravnoj borbi dvije ekipe, a nakon prvih 12 minuta Boston je vodio sa 28:23. Do odlaska na odmor, Milwaukee je uspio preokrenuti rezultat i na pauzu otići pri vodstvu 44:43.

Boston je u drugom poluvremenu brzo došao u prednost, koju je uspješno održavao sve do kraja utakmice. Na kraju su gosti slavili sa sedam poena razlike i tako došli do svoje treće uzastopne pobjede, dok je Milwaukeeju ovo bio drugi poraz u sezoni. Obje ekipe su sada na omjeru 3-2.

Bh. reprezentativac Mirza Teletović pružio je dosta skromnu partiju, a meč je završio sa tri poena (1/5 iz igre), tri skoka i jednom asistencijom.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Al Horford sa 27 poena, dok je Kyrie Irving imao 24. U ekipi Bucksa najviše se istakao Antetokounmpo sa 28 poena, a Middleton i Brogdon su meč završili sa po 15 ubačenih poena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi