Teletović solidan u porazu Sunsa

Sunsi poraženi od Spursa

Teletović solidan u porazu Sunsa

Kapiten košarkaške reprezentacije BiH Mirza Teletović pružio je dobru partiju u sinoćnjem porazu Phoenix Sunsa od San Antonio Spursa.

Nekadašnji košarkaš Booklyn Netsa je ubacio devet poena uz šut za tri poena 3/4. Učinku je dodao i šet skokova te jednu asistenciju za nešto više od 22 minute koliko je proveo na parketu.

Sunsi su upisali drugi vezani poraz, a rezultat je bio 98-84. Najefikasniji kod pobjedničke ekipe bio je Kawhi Leonard sa 24 koša i 13 skokova, dok je Tony Parker dodao 20 poena i osam asistencija. S druge strane, Markieff Morris je ubacio 28 koševa uz osam skokova.

Spursi ovom pobjedom, koja im je bila 11. po redu, još uvijek drže priključak za maksimalnmim Warriorsima, dok su Sunsi sada na omjeru 7-7.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti