Teletovićevih osam poena u porazu od Chicaga

Milwaukee Bucksi poraženi od Bullsa

Teletovićevih osam poena u porazu od Chicaga

D. Rakanović

Milwaukee Bucksi večeras su na domaćem terenu poraženi od Chicago Bullsa rezultatom 94:109.

Bucksi su bolje otvorili utakmicu, ali Bullsi u nastavku igre preuzimaju kontrolu igre. Meč je prelomljen u trećoj etvrtini kada su gosti otišli na dvocifrenu razliku koju su uspjeli sačuvati bez većih problema. 

Bh. reprezentativac Mirza Teletović je na parketu proveo 14 minuta, a za to vrijeme je postigao osam poena (2/4 za tri poena, 1/2 za dva poena), uz to je imao i dva skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu. 

U sastavu Milwaukeeja Giannis Antetokounpo postigao je 22 poena. Raspoloženi su bili i Greg Monroe sa 16, i Khris Middleton i Malcom Brogdon sa po 14 poena. 

Chicago Bullse je do pobjede predvodio španski reprezentativac Nikola Mirotić sa 28 poena i osam skokova.  Jimmy Butler je ostvario double-double učinak sa 20 poena i 14 asistencija, dok su Rajon Rondo i Robin Lopez ubacili po 18 poena. 



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi