Teodosić donosi odluku
Foto: EPA

Izbor je vjerovatno NBA liga

Teodosić donosi odluku

M. Šljivak

Srbijanski košarkaš Miloš Teodosić donijeće odluku o nastavku karijere u narednih 15 do 20 dana.

Jedan od najboljih košarkaša Evrope sa moskovskim CSKA je osvojio apsolutno sve. Ugovor s ruskim velikanom mu ističe 1. jula, a u narednih 15 do 20 dana će se znati gdje će popularni Teo nastaviti karijeru.

Prva opcija za 30-godišnjeg košarkaša je odlazak u NBA ligu. Veliki broj timova iz najjače lige svijeta zainteresovano je za sjajnog playmakera i izvjesno je da će on otići u SAD.

Teodosić je prethodnih šest godina nosio dres moskovskog tima. Osvojio je sve mogueć trofeje, a ranije je igrao još za Olympiakos, Borac Čačak i FMP.

Na eventualni potpis za neki od NBA timova, Miloš će morati sačekati do 7. jula, kada će početi lov na slobodne agente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi