Pogledajte scenu zbog koje Novi Pazar istupa iz lige

Sporan je penal

Pogledajte scenu zbog koje Novi Pazar istupa iz lige

Fudbalski klub Novi Pazar donio je odluku da istupi iz Prve lige Srbije nakon jučerašnje utakmice protiv Budućnosti iz Dobanovaca.

Meč je završen je rezultatom 1:1, a u taboru Novog Pazara smatraju da tako ne bi bilo da Budućnost nije imala pomoć sudaca.

Novi Pazar će iz lige istupiti najviše zbog jedne situacije kada je, po mišljenju svih u ovom klubu, dosuđen jedanaesterac za Budućnost. Taj sporni penal je očito kap koja je "prelila čašu", a kako je izgledao možete pogledati u nastavku.

Osim toga, Novopazarcima je zasmetalo i skandiranje Ratku Mladiću, a u zvaničnom saopštenju je napisano da je "ulaganje novca u srpski fudbal siguran gubitak i potpuni promašaj".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi