Teodosić na radaru Netsa  za iduću sezonu

Još jedan NBA tim želi sjajnog košarkaša CSKA

Teodosić na radaru Netsa za iduću sezonu

E. Dindić

Jednom od najboljih playmakera u Europi Milošu Teodosiću u julu ističe ugovor sa ekipom CSKA Moskve. Za ovog sjajnog košarkaša zainteresovano je mnogo NBA ekipa a zadnji koji su pokazali interes su Brooklyn Netsi. 

Prednost Netsa u odnosu na ostale je to što imaju ruskog gazdu Mihaila Prohorova koji je godinama finansirao ekipu CSKA i sigurno je da je najbolje upućen u Teodosićevu epizodu u Moskvi. Sigurno je da sa njim Netsi imaju u startu veliku prevagu na svojoj strani, da privole jednog od  najboljih playmakera Europe da preseli u NBA. 

Međutim i čelnici ekipe iz Moskve nemaju namjeru da sjede skrštenih ruku i da gledaju kako im najbolji košarkaš odlazi u NBA. I oni spremaju Teodosiću novi ugovor u nadi da će ostati i dalje član prvaka Europe.

Teodosić u svih šest sezona od kada je član tima iz Moskove, doveo je ovu ekipu  final-foura Evrolige (prošle godine i do titule prvaka Europe), sa velikim izgledima da sličan uspjeh ponovi i ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi