Teodosić: Razmišljam o NBA ligi
Foto: EPA

Srbijanski playmaker govorio je o mogućem odlasku u NBA

Teodosić: Razmišljam o NBA ligi

Miloš Teodosić, jedan od najboljih playmakera izvan NBA lige, govorio je o izazovima u budućnosti, ciljevima sa CSKA, ali i mogućnosti odlaska iz ruskog kluba na ljeto.

Da li će tridesetogošnji Teodosić, koji je želja mnogih u NBA ligi, zaista ovog ljeta otići u neki od klubova najjače košarkaške lige na svijetu još uvijek je nepoznanica.

"Vidjećemo kada se završi sezona, ne želim da razmišljam o odlasku. Sada mi je na umu da ponovim prošlogodišnji uspjeh sa CSKA, i ponovo osvojim sve titule. Nakon završetka sezone, kada ću biti slobodan agent, vidjeću koja je najbolja opcija za mene. Uskoro punim 30 godina i to će biti ključna odluka za moju karijeru."

"Tačno je da razmišljam o mogućnosti da odem u NBA ligu, ali ništa još nije odlučeno, sve će se znati na ljeto", izjavio je srbijanski playmaker za Eurohoops.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi