Teorija zavjere: Umjesto Markieffa na terenu brat blizanac
Foto: EPA

Američki mediji o teoriji zavjere

Teorija zavjere: Umjesto Markieffa na terenu brat blizanac

M. Šljivak

Braća blizanci Marcus i Markieff Morris dobro su poznati u NBA ligi.

Markieff je član Washington Wizardsa, Marcus nosi dres ekipe Detroit Pistonsa, a braća su se po američkim medijima, neočekivano našla u zanimljivoj teoriji zavjere.

Markieff se prethodnih dana žalio na veliku bol u zglobu. Tvrdio je kako je to najgore istegnuće koje je imao u životu, ali je u utorak usprkos tome odigrao zaista odličan meč u doigravanju protiv Celticsa.

Ubacio je 16 poena, uhvatio je šest sokova uz tri asistencije i dvije ukradene lopte. Nakon ovog nastupa krenule su teorije zavjere kako se na terenu umjesto Markieffa našao njegov identični blizanac Marcus.

Da žele, braća bi konstantno mogla da varaju. Potpuno su identični, imaju iste tetovaže, ali Marcus tvrdi da tako nešto nikada ne bi napravio.

"Takve priče su smiješne. Ne bih igrao za drugi tim, nema šanse.  Markieff je igrao s istegnutim zglobom na ovoj meču", napisao je Marcus.

Naravno, iako su identični, teško da je moglo doći do ovakvog propusta, jer, neko bi već primijetio barem nešto.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi